ANUNTURI
dotANUNȚ PUBLIC PRIVIND ACTIVITATEA DE VOLUNTARIAT

FUNDAȚIA BASHFORD, cu sediul in municipiul Timisoara, str. Gavril Musicescu, nr. 115, judetul Timis, nr. inreg. Reg. Asociatii si Fundatii Judecatoria¬ Timisoara 07/10.06.2004, avand CIF 16583806, tel: 0256439494 și 0788253374, reprezentata legal prin dl. presedinte DANIEL-CORNELIU TOC,
Prin prezentul Anunț public adresăm o cerere tuturor persoanelor interesate de a colabora cu organizația noastră pe baza de voluntariat pentru dezvoltarea obiectivului de investiții ,,CENTRU DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ CU FUNCȚIUNI COMPLEXE” care va fi edificat în municipiul Lugoj, județul Timiș.
Vom oferi voluntarilor instruire cu privire la:
a) Structura, misiunea și activitățile FUNDAȚIEI BASHFORD;
b) Drepturile și responsabilitățile voluntarului;
c) Regulamentele interne ale FUNDAȚIEI BASHFORD care reglementează activitatea voluntarului.
Pe durata perioadei activității de voluntariat, precum și la încheierea activității de voluntariat, FUNDAȚIA BASHFORD, la cererea voluntarului va elibera un certificat de voluntariat, care este anexat unui raport de activitate.
Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze pe nr. de tel: 0256439494 și 0788253374 între orele 10:00 și 12:00 sau pe adresa de e-mail: bashford19@gmail.com .
PREȘEDINTELE FUNDAȚIEI BASHFORD,
TOC DANIEL CORNELIU

dotUNITATE SI ARMONIE

ANUNTAM CA ANUL ACESTA CONFERINTA CU TEMATICA “UNITATE SI ARMONIE- CUM POTI AJUNGE LA EA” SE VA TINE IN PERIOADA 10-12 MARTIE IN LUGOJ LA BISERICA “HARUL” SI IN CRAIOVA 13-15 MARTIE LA BISERICA EVANGHELICA . VA ASTEPTAM. INSCRIERI LA ADRESA NOASTRA DE EMAIL; bashford19@gmail.com

dotIncepe Conferinta 2013-- Misiunea- Responsabilitatea mea si a ta

Anul acesta prin eforturile considerabile ale organizatorilor si la cerinta liderilor si comunitatii de Craiova, conferinta din 2013 se va desfasura in doua locatii diferite; Perioada; 4 aprilie 10.00---6 aprilie 14.00 Locatia; Biserica Penticostala Alfa; Str. Alexandru cel Bun, nr. 6, Craiova. Multumiri fratelui Pastor Gîju Ion si liderilor din comunitatea de Craiova Perioada; 9 aprilie 10.00---11 aprilie 14.00 Locatia; Biserica Baptista Harul; Strada Plopilor, nr. 10 , 305500. Lugoj Multumiri Fratelui Pastor David Nicola, echipei pastorale si comitetului. Toate costurile sint acoperite de organizatori. Toti cei care doresc sa se inscribe va rugam sa complectati formularul de mai jos. Va asteptam.

dotConferinta liderilor

Conferinta liderilor din Feb. 2012 sa incheiat cu bine. Au participat la conferinta intre 80-110 barbati si 75-90 de femei. Impresile si marturiile au fost extraordinare.