dotDESPRE NOI

Suntem un grup de oameni credinciosi si cu teama de Dumnezeu care doresc sa foloseasca toate resursele disponibile pentru ajutorarea si sprijinirea celor mai putin favorizati si a celor care se incadreaza  in categoria cazurilor sociale deosebite.   De aceea programele noastre sunt intotdeauna tintite spre una sau mai multe persoane cu nevoi speciale.  Dorim sa fim de folos comunitatii in care traim prin informare, consiliere, incurajare si intrajutorare.  Deasemenea, pentru a mari impactul asupra comunitatii, suntem intr-o continua dezvoltare de parteneriate cu familii, institutii locale guvernamentale si non-guvernamentale.

In anul 1956 a devenit director executiv al organizatiei Union Mission Ministries din Virginia, SUA.  Datorita dedicarii sale, organizatia a crescut considerabil avand la ora actuala un orfelinat pentru copiii strazii, azil de batrani, un centru de recreatie si recuperare pentru copii, centru de dezintoxicare si dezalcoolizare pentru adulti, o bucatarie comunitara si un lant de magazine second hand.  In anul 1995 Dr. Bashford a vazut un documentar despre situatia copiilor orfani din Romania.  Urmatorii cinci ani i-a petrecut in rugaciune si pregatire astfel incat, in anul 2000, la venerabila varsta de 79 de ani, a vizitat Romania pentru prima oara impreuna cu nepotul sau James McPherson si inca alti trei prieteni. La intoarcerea in America a stiut ca Dumnezeu il cheama la o implicare mult mai directa in Romania.  In urmatorii zece ani a revenit de mai multe ori si a condus mai multe echipe de misiune in mai multe orase si sate din partea de vest a Romaniei.   Pana la trecerea in eternitate la varsta de 89 de ani a dorit sa Il onoreze pe Dumnezeu cu viata si faptele sale.  Astazi, viziunea si dorinta de a lucra in Romania sunt implementate de fiica Linda si nepotul James.  Lor li se mai alatura o echipa de oameni la fel de dedicati acestei chemari si viziuni divine.

Noi credem ca echipa noastra este printre cele mai bune la nivel national si international.  Voluntarii si membrii echipei noastre sunt:

dotDr. Theodore A. Bashford

2 Sept. 1919 - 4 Oct. 2008

membru fondator - om al credintei, al integritatii, dedicat pentru ajutorarea altora  primul care a avut o viziune pentru Romania.  si-a dedicat viata lui Dumnezeu si slujirii oamenilor de la varsta de 21 de ani.  In anul 1939 s-a casatorit cu sotia sa Marion care l-a incurajat si sprijinit in totalitate devenind acel ajutor potrivit pentru el.

dotECHIPA NOASTRA
  James McPherson
presedinte coordonator proiecte  membru fondator
  Linda Vaughan
vicepresedinte - membru fondator

John Gray
membru fondator
  Teofil Ciortuz

Ana Ciortuz
  Ionela Baboniu

Toc Daniel
  Tiriteu Daniel
consilier financiar

Voichita Cotolan
consilier juritic
  Baboniu Marius
consilier proiecte

Joseph F. Sprankle, III   S. Paul Hobbs

Luther M. Brown   E. Lee Baynor

W. Ray Blackman   Joe. C. Branham

Lonnie J. Broussard   John DeVan

Philip R. Farthing   Samuel E. Luke, Jr

Foster J. Matter   William C. Motley, Jr.

Bonnie R. Smith